تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

ادامه کاهش قیمت خودرو در بازار

ادامه کاهش قیمت خودرو در بازار با حذف قیمت از سایت‌های اینترنتی و نیز مشخص شدن درصد افزایش قیمت خودرو توسط ستاد تنظیم بازار، بازار خودرو با ریزش قیمت روبرو شد؛ به گونه‌ای که از روز گذشته تاکنون قیمت خودرو‌های داخلی از ۵ تا ۱۵ میلیون تومان کاهش یافت و پیش بینی‌ها حکایت از این دارد که افت قیمت برای روز‌های آتی ادامه دار خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایپانیوز، مجید شریفی از فعالان بازار خودرو درباره روندی که بازار خودرو طی یک الی دو روز گذشته طی کرده است، گفت: ریزش قیمت خودرو از امروز آغاز شده است و همه به دنبال فروش خودرو‌هایی هستند که از مدت‌ها پیش با هدف کسب سود خریداری کرده بودند.

 

وی ادامه داد: از صبح امروز قیمت‌گیری از بازار خودرو کاهش یافته و قیمت‌ها همچنان در مسیر کاهش است.

 

این فعال بازار خودرو خاطرنشان کرد: آنگونه که با خبر شدیم محصولات ایران خودرو ۱۰ درصد و محصولات سایپا ۲۳ درصد رشد قیمت خواهد یافت و این اعداد در قیاس با شایعه‌هایی که در بازار وجود داشت بسیار کمتر است.

 

وی با بیان اینکه در بازار خودرو افزایش قیمت بین ۳۰ تا ۴۰ درصد شنیده شده بود، گفت: با افزایشی که ستاد تنظیم بازار اعلام کرد، دیگر فردی برای خرید احتکاری اقدام نمی‌کند؛ البته ادامه این روند در شرایطی خواهد بود که شرکت‌های خودروسازی با سرعت، خودرو وارد بازار کنند.

 

بر اساس این گزارش، درصد افزایش قیمت مصوب شده شاید نتواند مشکلات نقدینگی و تولید شرکت‌های خودروسازی را حل کند، اما این امر کمک خواهد کرد تا میزان زیان دهی خودروسازان تا حدودی کاهش پیدا کند.

 

امیرجواد مرادی از دیگر فعالان بازار خودرو درباره قیمت خودرو گفت: بعد از مدت‌ها بازار خودرو به آرامش رسید و قیمت در مسیر درست قرار گرفت؛ رشد قیمت‌ها که از بعد از تعطیلات نوروز در بازار رخ داد، کسب و کار فعالان این حوزه را به شدت تحت تاثیر قرار داد و میزان فروش خودرو به کمترین عدد ممکن رسید، به گونه‌ای که سه روز پیش راکد‌ترین روز بازار خودرو ثبت شد.

 

وی افزود: با واقعی شدن قیمت خودرو به خداحافظی دلالان از بازار خودرو نزدیک می‌شویم، با حضور سودجویان در بازار، نمایشگاه داران خودرو و مردم به شدت متضرر شدند، حال امیدواریم با افزایش میان عرضه و پیش فروش خودرو، بازار به روال عادی بازگردد.

 

این فعال بازار خودرو تاکید کرد: از ظهر امروز شاهد عرضه خودرو‌های احتکاری هستیم، از آنجا که خرید و فروش خودرو طی چند روز اخیر افت داشته و قیمت‌ها کاهشی شده است، دلالان و سودجویان نسبت به عرضه خودرودر بازار اقدام کردند.

 

وی از نهاد‌های نظارتی خواست که نظارت بیشتری بر بازار داشته باشند تا سوء استفاده از بازار خودرو به حداقل برسد و سود‌های میلیونی وارد جیب سوجویان و واسطه‌ها نشود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار